Araştıran,okuyan,soran soruşturan 2 çocuklu annenin işinize yarar,hoşunuza gider, ilginizi çeker dedikleri...

11 Mayıs 2012 Cuma

Caddebostan Gençlik Kampı

Yazın tadını çıkarmanın en eğlenceli yolu nedir diye düşünüyorsan, bizim bir önerimiz var! Sana, özgürlük, adrenalin, müzik, eğlence, yeni dostluklar ve seni keyiflendirecek onlarca aktivite vaat ediyoruz. Bu fikir seni heyecanlandırdıysa o zaman hiç durma, hemen 18 Haziran–18 Ağustos tarihleri arasındaki Caddebostan Yaz Kampları ’ndan kendine en uygun olanı seç, kaydını yaptır, kampçı olmanın ayrıcalığını yaşa.
Bütün yıl ders çalıştın, okul-dershane-ek dersler arasında mekik dokudun, üzerine bir de sınav stresi… Hem zaten şehrin içinde özgürlüğünü doyasıya yaşayacağın, yorgunluğunu atabileceğin aktivite bulmak da zorlaştı. Eğer sen de bu dertlerden yakınıyorsan ve 7-17 yaş grubuna dahilsen sana önereceğimiz kamp alternatiflerine mutlaka göz atmalısın.

Macera dolu bir kamp mı, adrenalini yüksek bir kamp mı?

İstersen Bolu Aladağ’da doğayla baş başa serüven dolu bir kamp tercih ederek maceracı yönünü ön plana çıkar, istersen de Antalya’da yurtdışından gelen kampçılar ile wakeboard deneyip, rafting yapıp adrenalinini yükseltebilirsin. Ya da Alaçatı rüzgarında sörf, yelken, kiteboard sporları ile tanışıp, bambaşka deneyimler keşfedebilirsin.

Hangi kampı seçersen seç, senin için planlanmış eğlenceler sayesinde, tüm yılın yorgunluğunu unutmuş, yeni arkadaşlıklar kurmuş, farklı deneyimler yaşamış, unutulmaz bir kamp tecrübesi ve keyifli anılarla tüm enerjini toplamış olarak şehre geri döneceksin.






Kayıt için:

444 KAMP (52 67)

www.caddebostan.com

2012 CADDEBOSTAN GENÇLİK KAMPLARI

Doğa Kampları, Bolu Aladağ;

18 Haziran - 30 Haziran: 14-17 Yaş: Liderlik Kampı

18 Haziran - 24 Haziran: 14-17 Yaş: Aladağ Gençlik Kampı

24 Haziran - 30 Haziran: 7-13 Yaş: Doğa Ve Macera Kampı


Deniz Kampları, Çeşme Alaçatı;

8 Temmuz -14 Temmuz: 7-13 Yaş: Alaçatı Yaz Kampı, Sörf Kampı, Yelken Kampı

15 Temmuz -21 Temmuz: 7-13 Yaş: Alaçatı Yaz Kampı, Sörf Kampı, Yelken Kampı

22 Temmuz -28 Temmuz: 7-13 Yaş: Alaçatı Yaz Kampı, Sörf Kampı, Yelken Kampı

29 Temmuz- 4 Ağustos: 12-14 / 15-18 Yaş: Alaçatı Gençlik Kampı, Sörf Kampı, Yelken Kampı, Kiteboard Kampı

Uluslararası Gençlik Kampları, Antalya Manavgat;

5 Ağustos - 11 Ağustos: 12--17 Yaş: Antalya Gençlik Kampı, Wakeboard ve Su Kayağı Kampı

12 Ağustos -18 Ağustos: 12--17 Yaş: Antalya Gençlik Kampı, Wakeboard ve Su Kayağı Kampı

Caddebostan Gençlik Kampları:

Caddebostan Gençlik Kampları kurulduğu 1997 yılından bugüne 7-17 yaş arası çocuklar ve gençler için çeşitli temalar altında kamplar düzenlemektedir. Yaz ve kış olarak iki ayrı dönemde farklı yaş gruplarına özelleştirilmiş temalarla düzenlenen kamplar, Antalya-Manavgat, İzmir- Alaçatı, Bolu- Aladağ, Bursa-Uludağ ve İngiltere-Londra olmak üzere beş farklı yerde gerçekleştirilmektedir.

Caddebostan Gençlik Kampları, uzman eğitmenler ve kampçılık alanında tecrübeli koçlarla 13 yıldır binlerce gencin ve çocuğun, şehir hayatında öğrendiği pek çok şeyi geride bırakarak, liderliği, grup çalışmasını ve paylaşmayı öğrenmesini sağlamaktadır.

Caddebostan Gençlik Kampları ayrıca TÜRSAB belgesine sahip olan ilk gençlik kampı olup, 7-17 yaş grubundaki çocuklara basketbol ve voleybol dallarında spor eğitimi de vermektedir.

Detaylı Bilgi:

Caddebostan Gençlik Kampları T: 444 KAMP (52 67) M: pazarlama@caddebostan.com.tr

W: www.caddebostan.com

3 yorum:

  1. ahhhhhhh ahhhhhhhh yaşımız tutsada gitsek:)))

    YanıtlaSil
  2. paramiz olsa da cocugumuzu gondersek !

    YanıtlaSil
  3. Blogunuz çok güzel, blogunuzu okuyan kişilere önerim bebeklerinizin fotoğraflarıyla Kadıköy Şifa'nın yarışmasına mutlaka katılın ve bizlerde onların güzelliklerinden mahrum kalmayalım bu sayede. www.instabebek.com

    YanıtlaSil